• Alle Ligneo vloeren worden intensief met de hand bewerkt volgens een uniek procedé. Ze leven en ademen zodat uw vloer mooier wordt met de jaren.

Ligneo

Perfect legklaar parket. Natuurlijk mooi.

Welkom op de site van Ligneo, Living Floors. Wij werken hoogkwalitatief parket (voornamelijk eiken parket) af in ons atelier. Klik op ‘Parketkeuze' en laat u verrassen door het ruime aanbod van Ligneo Parket vloeren! Vooraf bewerkt in het atelier, en dus kant en klaar om te worden geplaatst.

Hoe u ons bedrijf kan bellen of mailen, vindt u bij ‘Contact'. Hier kan u terecht voor een dealer in uw buurt. Snel daarheen voor een offerte van uw project en persoonlijk advies. Alvast bedankt voor uw interesse en alle succes met uw bouw- of verbouwproject! In één lijn met Ligneo.

Het concept van Ligneo. Kant en klaar.

Het concept van Ligneo. Kant en klaar.

Kant en klaar. Natuurlijk.

De parket planken worden vooraf in ons atelier exclusief en intensief met de hand bewerkt volgens een uniek procedé. Gedaan met stoffig schuurwerk bij u thuis. Gedaan met oppervlakkige afwerkingen die de poriën van het hout verstoppen. De vloeren van Ligneo leven, ademen. En worden mooier met de jaren.

Parkethout met diepgang.

Het hout ondergaat vooraf een oerdegelijke bewerking in de Ligneo werkplaats, tot diep vanbinnen in het hout. De poriën van het hout blijven ademen. Zo blijft uw vloer levendig en sterk. En goed bestand tegen vlekken en krassen. Uw Ligneo parket voelt perfect natuurlijk aan. Ziet er perfect natuurlijk uit.

Parketkeuze

Parketkeuze

Contacteer ons! Een Ligneo professional helpt u bij het vinden van de perfecte parketvloer. Kies voor exclusieve smaak. Een investering in de toekomst.

Lees meer

Parket bewerken

Ligneo bewerkt massief, meerlagig, half-massief en fineer eiken parket vooraf in het atelier. Beperk de stof- en lawaaihinder bij plaatsing. Ook ideaal voor appartementen. Ontdek alle voordelen.

Lees meer