Parket bewerken

Afbeelding

Handgekrabd parket

Door deze ambachtelijke bewerking, krijgt het houtoppervlak een levendiger uitzicht. Deze handmatige techniek creëert een reliëf waardoor de vloer beter bestand is tegen putjes en krassen.

Verouderen van parket

Om te beginnen is ‘nieuw' eikenhout afkomstig van eiken die vele tientallen jaren oud zijn. Dus het kwalitatief streng geselecteerde hout heeft al van nature een eigen grillig karakter. Eeuwenoude, natuurlijk gegroeide patronen van nerven en lijnen sieren het hout.

Het verouderen van het nieuwe hout houdt in dat er ‘gebruikssporen' aangebracht worden, volledig ‘at random'. Alsof de parket vloer al vele jaren lang authentiek gebruikt werd in de woning, het kasteel of het historische gebouw. Het resultaat is een heel speciaal exclusief afgewerkt product.

Bel of mail ons. Wij weten meer over uw exclusieve parket.

 

Upstairs. Eén lijn. Eén look.

Stel, u koos het parket van uw dromen. Nu begint het pas. U kunt plinten, trappen en zelfs meubels laten bewerken in exact hetzelfde patina van uw vloer voor de finishing touch van uw hele interieur. Alles mooi in één lijn met uw persoonlijke smaak.

Voelt u het enthousiasme opborrelen? We hebben nog meer goed nieuws! Bij Ligneo is de plaatsing helemaal niet meer zo omslachtig als ze vroeger was. Vóóraf worden alle bovenstaande soorten parket in het atelier volledig bewerkt en afgewerkt. Goed gevonden, toch!

Bel of mail ons. Wij geven u graag alle nodige informatie.