Parketkeuze

Afbeelding

Een vloer met smaak. Bij mensen met klasse. Bij u.

Ervaringsdeskundigen weten het. Een juiste parketvloer kiezen is niet zo makkelijk. Het is een keuze die uw persoonlijkheid uitdrukt. Een keuze van groot belang dus.

Wonen is een basisbehoefte. Thuis willen we ons goed voelen. Architectuur helpt ons daarbij. Dit subtiele spel van lijnen, kleuren en licht geeft ons huis z'n zo persoonlijke karakter. Voor de architect of bouwheer krijgt de vloer steeds meer aandacht! Niets kan het lijnenspel in uw ruimte mooier, warmer en natuurlijker maken dan een exclusieve parket vloer.

Ga dus niet over één nacht ijs. Laat u bijstaan door een erkende, vakbekwame professional! Wij, van Ligneo, hebben tonnen ervaring. En vooral, een goed zicht op het brede aanbod parket vloeren. Maak gebruik van onze ervaring. Wij helpen u graag!

Ligneo Parket. Een investering in schoonheid.

Elk soort parket heeft zijn eigen stijl en typische karakter en vindt dus naadloos zijn passende interieur. Onze ervaring en ons warme advies ontmoeten uw persoonlijke en goede smaak. Het resultaat is een subtiele keuze van het voor u juiste parket. Het perfecte parket en een interieur om u tegen te zeggen!

Hebt u vragen over parket voor uw woning of project, contacteer ons! We staan u bij met raad en daad.

Een investering in centen.

Professioneel geplaatst parket is een investering voor het leven. Het is een belegging die altijd rendeert. Of het nu goede of slechte tijden zijn. Uw huis wordt méér waard! Uw pand wordt exclusiever.

U wil kleur bekennen?

Hoe bereikt u die sfeervolle, warme en naturelle ambiance in uw huis? Met ons Ligneo parket natuurlijk. Vele kleuren zijn mogelijk. Laat de parketkleur aansluiten bij de tinten van uw interieur. Bijvoorbeeld de muren, de meubels, maar ook de lichtinvallen en de reflecties op de muren zijn belangrijk. Zo bekijken we samen uw interieur en laten we de kleur van uw parket mooi harmoniëren met uw bestaande keuzes tot een geheel met stijl.
U zult verrast zijn hoe een Ligneo parket vloer in de juiste tint de ziel van uw ruimte mooi accentueert en aanvult.

U wil een staaltje van perfectie?

Bel of mail ons voor een afspraak. Wij tonen u graag onze stalen.

Wat is er mooier dan de natuur zelf?

Onze ervaring is onze ambacht. En omgekeerd. Zo leerden wij de schoonheid van de natuur zelf in het hout te accentueren. Met respect voor de bestaande lijnen en contouren in het eikenhout. Die natuurlijke look van de traag gegroeide eik vindt zo via onze bewerking mooi zijn weg naar uw even unieke parket vloer. Zo'n Ligneo vloer wordt u nooit beu. Meer zelfs, hij wordt nog mooier met de jaren.

Pure eik.

Omwille van ons unieke pre-finishing concept werken wij voornamelijk met eikenhout. Ontdek meerdere voordelen van ons concept bij 'het Ligneo-concept'.
Het traag gegroeide eikenhout heeft unieke lijnen en nerven. Dat respecteren wij. Resultaat: sterk hout! Pure klasse. En zo naturel. Met de juiste combinaties in patroon, kleur en afwerking geven we de parket planken een bij u passende persoonlijke flair.

Zo schittert Ligneo parket evengoed in een klassiek, rustiek, als een modern kader. In een herenhuis in de stad of een moderne villa of loft. Laat u verleiden door een exclusief karakter. Dat van Ligneo, Living floors.